Heb jij net lekker getraind of even wat extra energie nodig, maak dan mijn bietjes & granaatappel proteïne shake.

Drink jij wel eens een shake van zo’n bekend fastfood keten? Nou ik niet! Ik heb mijn eigen recept. Veel lekkerder en nog gezond ook. Omdat ik veel train drink ik iedere dag een proteïne shake. Goed voor het herstel van je spieren. En een goed excuus om deze heerlijke shake te mogen drinken. Omdat de welbekende proteïne-shake smaken (vanille, chocolade en aardbei) mij de neus uit komen, ben ik een beetje gaan experimenteren. Ik moet zeggen dat dit er een is om te onthouden. Hou je niet van bietjes? Maak het toch maar mét. Ze zijn zo gezond en ik weet zeker dat je het niet gaat proeven. Bovendien geeft het een mooie roze kleur. Het oog wil ook wel eens wat! 🙂

Deze overheerlijke shake zit vol vitaminen mineralen antioxidanten én eiwitten.

Een echte vitaminebom goed voor

  • de weerstand
  • herstel van de spieren
  • geeft energie

Wat doe ik er allemaal in

Biet, een halve
Granaatappelpitjes, handvol
Banaan
Amandelmelk (let op dat er aan de amandelmelk geen suiker is toegevoegd)
Proteïne poeder (naar keuze), 1 scoop

Tip: Vries wat fruit van tevoren in. Ik heb altijd bakjes met bevroren fruit in de diepvries liggen. Dit maakt je shake nóg lekkerder.

Alsjeblieft 2 heerlijke shakes.
Geniet ervan!

X Jaime