Hebben jullie de nieuwe Muscle & Fitness al gelezen?
Nee? Ren maar snel naar de winkel.. want ik sta erin 😉

Een tijdje terug ben ik met Harry en René van mijn gym (ja míjn gym, want ik ben daar al helemaal thuis) ‘Muscle Totaal’ een samenwerking aangegaan. Zij maken voedingsschema’s (en de rest natuurlijk) voor de sporters. En ik mag de recepten bedenken. Sommige sporters denken dat je wanneer je volgens hun richtlijnen eet, je ineens niks meer mag. Nou dat valt best mee hoor!! Daarom hebben zij mij gevraagd om de receptjes te bedenken.
Wat leuk, helemaal in mijn straatje!! Ik was zeer vereerd toen me dit gevraagd werd. Want Harry de Jonge en René Groenen zijn toch wel een begrip in de fitness- en bodybuilding wereld.  Ja natuurlijk wil ik dit doen, met heel veel plezier zelfs.
Harry is naast eigenaar van de Muscle Totaal shop en Gym ook hoofdredacteur van het tijdschrift Muscle & Fitness.
Over onze samenwerking heeft hij daarin een heel mooi artikel geplaatst.

Wat ben ik trots op dit mooie artikel in de gewaardeerde ‘Muscle & Fitness’ magazine!

Ken je het tijdschrift nog niet?
De Muscle & Fitness is het meest toonaangevende tijdschrift op het gebied van fitness en krachtsport. Er staat van alles in over gezonde- sportvoeding, trainingsschema’s etc. Echt een leuk magazine voor de fanatieke sporter!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ren dan snel naar de winkel.
Je kunt dit tijdschrift vinden bij onder andere Bruna, Ako, Albert Heijn.

Liefs,

Groetjes Jaime